Vitaking Multi Plus Profi (30 csomag)

Vitaking Multi Plus Profi (30 csomag)

4 893 Ft-tól 25 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

0% áfát tartalmazó ajánlatok

Termékleírás
Intenzí;v munkavé;gzé;shez vagy rendszeres sportolá;shoz ajá;nlott napi vitamin csomag. Ha Ö;n is aktí;v é;letmó;dot folytat, akkor ez a vitamincsomag ideá;lis vá;lasztá;s. Né;há;ny ok, amié;rt Ö;nnek is szü;ksé;ge van erre a mindennapi kiegé;szí;té;sre:
 • Ö;sszet evői tá;mogatjá;k az immunrendszer normá;lis műkö;dé;sé;t.
 • Egyes ö;sszetevői szü;ksé;gesek az idegrendszer megfelelő műkö;dé;sé;hez.
 • A napi csomagokban talá;lható; B-1 vitamin szü;ksé;ges a szí;v é;s az izomzat egé;szsé;gé;hez, műkö;dé;sé;hez.
 • C-vitamin tartalma hozzá;já;rul a haj, a bőr é;s a kö;rö;m egé;szsé;gé;hez is.
 • A halolaj kapszulá;ban talá;lható; omega-3 zsí;rsavak elősegí;tik a normá;lis vé;rnyomá;s megőrzé;sé;t.
Mi van a dobozban? Minden doboz tartalmaz 30 ké;nyelmesen hordozható; csomagot, ami minden lé;tfontossá;gú; vitamint é;s á;svá;nyi anyagot tartalmaz a lehető legtermé;szetesebb formá;ban. A Vitaking Multi Plus Profi csomagunk mindent tartalmaz, amit Multi Basic Profi csomagunk, é;s mé;g hozzá;tettü;nk ké;t lé;tfontossá;gú; tá;panyagot az agy szá;má;ra. 
 Az egyik a ma kapható; legnagyobb Omega-3 olaj ké;szí;tmé;nyü;nk. Az omega-3 olaj szá;mtalan pozití;v tulajdonsá;ggal bí;r a szí;v é;s a keringé;si rendszerrel kapcsolatban, de nem ezé;rt tettü;k be a Multi Plus Profi csomagba. Hanem azé;rt, mert bizonyí;tottan hozzá;já;rul a szellemi terhelé;s é;s stressz hatá;sá;ra terhelt szervezet vé;delmé;hez. 
A má;sik extra a Plus csomagokban a lecitin. Ez a csodá;latos tá;plá;lé;k hozzá;já;rulhat az agy é;s az idegrendszer megfelelő műkö;dé;sé;nek fenntartá;sá;hoz. 
Fogyasztá;sa nehezen tanuló;knak kimondottan ajá;nlott. Mi van egy csomagban? Minden napi csomag tartlamazza az alá;bbi 8 ké;szí;tmé;nyt:
 • 1 db B1 vitamin kapszula
 • 1 db B-50 komplex vitamin tabletta
 • 1 db bioflavonoidos 1000 mg-os c-vitamin tabletta csipkebogyó;val é;s acerolá;val
 • 1 db Multi Mega Minerá;l - á;svá;nyi anyag tabletta
 • 1 db Sea kelp tengeri moszat tabletta
 • 1 db Vitamax lá;gyzselatin kapszula (A-, D-, E-vitamin, szelé;n)
 • 1 db Halolaj kapszula
 • 1 db Szó;ja lecitin kapszula
Miben má;s a Multi Plus Profi, mint a korá;bbi Multi Plusz csomag? A Multi Plus Profi csomag mindent tartalmaz, amit a korá;bbi Multi Plusz csomag, é;s ezen felü;l, mé;g ezeket az előnyö;ket é;lvezheti, amennyiben ezt a csomagot vá;lasztja:
 • kevesebb kapszula
 • az A-vitamint beta karotin formá;ban tartalmazza
 • E-vitamint kevert tokoferol formá;ban tartalmazza, nem csupá;n az alfa-tokoferolt hanem a bé;ta-, gamma- é;s delta-tokoferolokat is.
 • plusz szelé;nt tartalmaz
Kinek ajá;nljuk? Á;tlagosná; l jobban terhelt felnőtteknek é;s iskolá;soknak 14 é;ves kor felett minden napi fogyasztá;sra. 50 é;ves kor felett a Vitaking Multi Senior Profi csomagot javasoljuk, esetleg lecitinnel kiegé;szí;tve. Mit vá;rhat az alkalmazá;sá;tó;l? Vit aminokbó;l bősé;gesen el lesz lá;tva a szervezete. A Multi Plus Profi csomag á;svá;nyianyag é;s nyomelem tartalma megakadá;lyozza, hogy mé;g a mai rossz tá;plá;lkozá;si szoká;sok mellett is hiá;ny keletkezzen bá;rmelyik ö;sszetevőből. Kinek nem javasoljuk a Vitaking Multi csomagok szedé;sé;t? Bá;rki, aki ismert betegsé;ggel rendelkezik vagy gyó;gyszert szed, a csomagjaink alkalmazá;sá;t mindenké;ppen beszé;lje meg orvosá;val. 
Való;szí;nűleg a vitaminok é;s a csomagban talá;lható; egyé;b tá;panyagok befolyá;solni fogjá;k a gyó;gyszeré;nek adagolá;sá;t. Hogyan kell szedni? A nap sorá;n bá;rmelyik főé;tkezé;s utá;n kö;zvetlenü;l, vagy az é;tkezé;s kö;zben cé;lszerű elfogyasztani, hogy a kiegé;szí;tők miné;l jobban ö;sszekeveredhessenek az elfogyasztott é;telekkel. Nem az a lé;nyeg, hogy miné;l gyorsabban felszí;vó;djanak, hanem az, hogy miné;l egyenletesebben tá;plá;ljá;k a testé;t. Soha ne vegye be é;hgyomorra! A legjobb, ha azzal az é;tkezé;ssel fogyasztja, amelyik tartalmaz né;mi zsiradé;kot is. Ez is javí;tja a hasznosulá;st. OÉ;TI bejegyzé;si szá;m: 13748/2013 Napi ajá;nlott mennyisé;g: 1 csomag é;tkezé;s kö;zben, vagy kö;zvetlenü;l é;tkezé;s utá;n A felhaszná;lá;si javaslatban megadott mennyisé;get ne lé;pje tú;l! A termé;k nem helyettesí;ti a vegyes é;trendet é;s az egé;szsé;ges é;letmó;dot. Gyermekek elől gondosan elzá;rva tartandó;! Így is ismerheti: Multi Plus Profi 30 csomag, MultiPlusProfi30csomag
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^