BetterYou DLux D3-vitamin 1000 IU szájspray 15 ml

BetterYou DLux D3-vitamin 1000 IU szájspray 15 ml

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Termékleírás
DLUX 1000IU D3- vitamin szájspray, borsmenta ízesítéssel és édesítőszerrel (xilit) 100 napi adag. D3-vitamin szájspray használata a leghatékonyabb módja a D3-vitamin pótlására, mivel a száj nyálkahártyáján keresztül felszívódva közvetlenül a véráramba jut, így kikerülve az emésztőrendszert.
A spray 100 adag optimálisan felszívódó vitamint tartalmaz. Napi ajánlott mennyiség 1 fújás a nyelv alá a nap bármely szakában.  Ajánlott napi adag: 1 fújás naponta a nyelv alá ( 1 fújás 0,14ml)
Használat előtt felrázandó!
Nagyobb mennyiség fogyasztása, hashajtóhatású lehet!
Tárolása: száraz, hűvös helyen! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A terméket kisgyermek elől zárva kell tartani!
Tudnivalók
Hatóanyag tartalom 1 fújásban   RDA*D3 vitamin            1000IU / 25mcg   500%(közepes szénláncú trigliceridek, DL-alfa-tokoferol)
Összetevők
Víz, Xilit, akácia gumi, D3 vitamin (közepes szénláncú trigliceridek, kolekalciferol, DL-alfa-tokoferol), lecitin készítmény(napraforgó lecitin, rizsliszt , trikalcium-foszfát), citromsav, kálium-szorbát, borsmenta olaj.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb. ) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Így is ismerheti: DLux D 3 vitamin 1000 IU szájspray 15 ml, DLuxD3vitamin1000IUszájspray15ml, DLux D3 vitamin 1000 IU szájspray 15 ml, DLuxD3-vitamin1000IUszájspray15ml

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.